Tavaszköszöntő kirándulás

viznapra

A Víz világnapja alkalmából könnyű túrára hívjuk az érdeklődőket.

Találkozó március 23-án, délelőtt 9.30-kor a Szarkafészek borháznál (Csillag utca).

A táv nagyjából 7 km. Együtt sétálunk a Füzessel a Viaduktig, majd egy kis erdei kitérő után érkezünk vissza a Közösségi Házhoz, ahol az érdeklődők bekapcsolódhatnak a Víz világnapja alkalmából tartott további programokba.

Sétánk célja a figyelem felhívás: a víz természeti kincs, megóvandó érték! Ahhoz, hogy a jövőben is mindenkinek jusson tiszta ivóvíz, hogy megmaradhassanak a folyók és tavak, erőfeszítéseket kell tennünk vizeink megóvásáért, állapotuk javításáért. A hazai vizek állapota nem rossz, de nem is elég jó. Felszíni vizeink tisztábbá tételéért, a felszín alattiak minőségének megőrzése érdekében mindannyian tehetünk valamit. Nemcsak a Víz Világnapján, hanem mindig, amikor megnyitjuk a csapot, és mikor kihúzzuk a lefolyó dugóját.

Szeretettel várunk mindenkit Víz Világnapi programunkra!

Te már tudod, milyen finom meglepetésre számíthatsz?

Víz Világnap az állatkertben
2013. március 22.

A Fővárosi Vízművek az elmúlt évekhez hasonlóan most is vízkóstoltatással, vizes fejtörőkkel, kvízzel és mozgó kiállítással, az Infomobillal vár mindenkit március 22-én, pénteken és 23-án, szombaton 9.00 és 17.00 óra között a Fővárosi Állat- és Növénykertben, amely e két napon ingyenesen nyitja meg kapuit a 14 éven aluli gyermekek előtt.

Hozzászólások