MOST MUTASD MEG!

Játékra hívunk minden biatorbágyit, vagy itt kertészkedőt. A feladat csak annyi, hogy küldjetek 1 (-2) képet az általatok használt komposztálóról. Ha vágytok a díjra, írjátok mellé, „nyereményért”, ha csak a dicsőségre, akkor bármi egyebet. Nem a szépségre megyünk, s nem is tudományos vetélkedő ez, a sors keze dönt majd október 16-án ezután kisorsolunk a résztvevők között 2 db 300 literes esővíz gyűjtőtartályt szerelékeivel együtt. A díjakat pedig majd a „vízmegtartós” rendezvényünkön vehetitek át, ahol az is kiderül, mi köze a kettőnek egymáshoz?

Tennivalók

Sétálj ki a kertbe szép őszi fények közepette, kattintani párat, kiválasztani a tetszetős képet, és feltölteni a https://www.facebook.com/tajvedok.biatorbagy oldalra a felhívás alá kommentként. A FB-t nem használó ismererőseitek elküldhetik a tajvedokor@gmail.com címre, ha pedig a papír az alap, a Karinthy Frigyes utca 10. postaládájába várjuk a képeket elérhetőséggel együtt, 2022.10.15. éjfélig Mutassátok meg! És használjátok is!

Szabályok

– A fényképnek Biatorbágyon kell készülnie, komposztálás témában

– A beküldött képeket átadod számunkra, hogy azt szabadon felhasználhassuk a komposztálást  és esővízhasznosítást népszerűsítő kampányainkban.

– A nyeremény biatorbágyi felhasználásáról képet küldesz nekünk.

Visszatekintő

Komposztálás? megfejtve!

Komposztáljunk, vagy dobjuk a szemétbe?

 

 

 

Hozzászólások