Bringával Biatorbágyon

bringabia

A városünnepi programok több éves hagyományát követve idén is lesz kerékpáros városnéző túra. Az idén első alkalommal nem egy nagy felvonulást tartunk, hanem több kisebb csoportban kerekezünk a biai és a torbágyi városrészek területén. Számítunk a Testvérvárosainkból hozzánk látogatókra, ezért lehetőség van ingyenes kerékpárbérlésre is.

Városunk környezetének természeti szépségei és épített nevezetességei mellett szeretnénk a hétköznapokban híressé vált szolgáltatókat is megmutatni, bízva abban, hogy a résztvevők nemcsak szép emlékként szívükbe zárják az élményt, hanem az ünnepen kívül is visszatérnek, továbbá átadják közeli és távoli ismerőseiknek is jó hírünket.

Kerékpáros túráink június 20-án, szombaton délelőtt 10, délután 15 és 17 órakor indulnak a Faluház udvaráról, Biatorbágy bemutatása céljából. A túrák időtartama nagyjából 2 óra, különböző útvonalakat és alkalmanként más-más szolgáltatókat látogatunk meg.

Vendéglátóink: Andrész cukrászda, Czimer húsüzem, Kisvilla, Nikoletta cukrászda, Panni sajtműhelye, Rigó-pince, Royal pékség.

Szervezők: Biatorbágyi Természetbarát és Kerékpáros Egyesület, Biatorbágyi Tájvédő Kör Egyesület, Faluház.

A rendezvény programja

Hozzászólások