Adventkor a természetben 2023 – Második küldetés

Kedves Lelkes Túrázók!

A friss hó gyönyörűvé varázsolta a környezetünket. Csábít az erdő, most mégis egy városszéli kirándulásra hívunk Benneteket.

Ajánlott sétánk kiinduló pont a Fő utca. Innen haladjatok a Viaduktig, majd a Forrás utcán végig egészen a Madárforrásig. Ott készítsetek fényképet az egyesületünk által elkészített falépcső oszlopán található tábláról, majd egy rövid visszafelé vezető út után forduljatok jobbra a Szarvasugrás lakópark felé, haladjatok végig a Csodaszarvas utcán. A CBA-nál lévő körforgalmat keresztezve sétáljatok végig a Mária Királyné útján, majd vissza a Meggyfa utcán, az Ország úton sétáljatok le a Viaduktig és a Forrás utcán vissza a kiindulópontra.

Várunk Tőletek fényképet a Madár-forrásnál a lépcsőkészítőket említő tábláról (1db.), egy a telefon navigáció* által rögzített útvonal képet(1db.) és azt is, amit a rajzolatban felismertek.

* Töltsetek le a telefonotokra egy útvonal rögzítő alkalmazást, ha még nincs, bár elvileg minden telefon egészséggel kapcsolatos szolgáltatásai között találtok ilyet.

Ha szép idő van kiegészíthetitek a sétát azzal, hogy felmentek a Viaduktra. Hideg idő esetén a közeli cukrászdákat javasoljuk. 😊

Az időjárásra való tekintettel minden idei feladványunk leadási határideje 2023 december 27-e 12,00 óra

Szabályok és előző küldetés

Kellemes időtöltést!

Karola és Emil

Hozzászólások