Új hulladékkezelő 2014

2014 januárjától a székesfehérvári székhelyű Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást Biatorbágyon. A szállítás rendjében fontos változás, hogy a szilárd hulladék heti egyszeri elszállítása az egész településen egységesen a csütörtöki napokon történik. A szelektív műanyagot és papírt 2014. február 12-től kéthetente szerdánként gyűjti össze a szolgáltató. A hulladékszállítás további menetrendjét – a korábbi évekhez hasonlóan – naptár formájában minden érintetthez az első számlával juttatja el a szolgáltató. A hulladéknaptár már elérhető és letölthető Biatorbágy Város Önkormányzatának internetes honlapjáról:

http://www.biatorbagy.hu/system/files/biatorbagy_hulladeknaptar_2014_0.pdf.

A szolgáltató a lakossági szerződések megkötése érdekében február hónap során járatellenőrzéseket tart, amelyek során a biatorbágyi edényállomány és a lakossági igénybevétel felülvizsgálatára is sor kerül. Amennyiben olyan címen találnak hulladékgyűjtő edényt, ahonnan nincsenek adataik vagy eltérő adataik vannak, azt rögzítik, és az ingatlantulajdonost felkeresik az ügy rendezésére.

hulladeknaptar_2014

Az új szolgáltatóval szerződni kívánó cégek Szele Miklósnénál rendelhetik meg a szolgáltatást. A cégeknek a következő adatokat kell megküldeniük a szele.miklosne@deponia.hu e-mail címre: cégnév, adószám, cégjegyzékszám, pontos cím, az edényzet űrtartalma, mennyisége.

A Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Kft. elérhetőségei:

• telefon:22/507-666(szállítás), 22/504-412 (ügyfélszolgálat);

• e-mail cím: ugyfel@deponia.hu, diszpecser@deponia.hu;

• honlap: www.deponia.hu. www.biatorbagy.hu

Forrás: Biatorbágyi Körkép

Hozzászólások