„Otthonunk melege, városunk kék ege” rajzpályázat

 

2018 a családok éve, mely vége felé közeleg, viszont a hideg napok, fűtési szezon már a nyakunkon. Teljesen környezetbarát módon még kevesen tudnak meleget varázsolni otthonaikba, de mindnyájunk érdeke, hogy így legyen… E témáról született, tetszőleges technikával készült kreatív alkotásokat szeretettel várunk kis és nagy pályázóinktól (Felnőttektől is 😉 ) . Leadási határidő,2018.november 16.péntek JFMK.

Nem hatalmas díjakkal kecsegtetünk, de értékelni fogjuk az igyekezetet! A művek a létrehozók tulajdonai maradnak, kérésre visszaadjuk őket, illetve beleegyezéssel esetlegesen felhasználnánk egyéb összeállításban, pályázaton. Leadási határidő,2018.november 16.péntek. A pályamunkákat a Faluházban /JFMK (Juhász Ferenc Művelődési Központ, Biatorbágy, Baross Gábor utca 1.) Szolnoki Brigittának kell leadni. A lapok hátoldalán szerepeljen az alkotó neve, életkora valamint elérhetősége is!

Eredményhirdetés november 29-én a Faluház kiállítótermében a művek gyűrűjében, a”Fűts okosan!” kampánnyal kapcsolatos interaktív előadás után, melyen vendégünk a Levegő Munkacsoport. 

Biatorbágyi Tájvédő Kör

Hozzászólások