Közhasznú barangolás a Biatorbágyi Bozótosban – „Te meg babám, szedjed!”

SZEMÉTSÉG amit egyesek megengednek maguknak? (Másnak is) Hát, finoman szólva..
Hogy megdöbbenve tapasztalhassák következő próbálkozásukkor a delikvensek a Tündék és Erdei Manók áldásos harmóniára vezető ténykedését, segítsetek Ti is! Ne váljon Ork tanyává a környék! Az erdőben, útjaink mentén, és a települési környezetünkben is maradjon csak az, ami odavaló! Virágok, fák, füvek, madarak, állatok, jókedv és szabadság érzése…..
Bármikor lehet egyénileg is „varázsolni”, de most április 28-án, egy csodaszép szombati délelőtt tegyük együtt, minél többen!
A Tájvédő Kör eddigi szervezéseihez hasonlóan, több „kis” helyszínt jelöltünk ki, de várunk még javaslatokat, vállalásokat (Ugyanis pl., ha ajánlotok egy új helyet, örülünk, ha lesz jelentkező annak a helyszínnek a „levezénylésére” is. Mi pedig közvetítünk, illetve koordináljuk a kellékek kiosztását, ellátmányt, valamint a „gyűjtemények” elszállítását.
A nagy hasznosságon kívül, remélem jó alkalom lesz ismerkedni „új arcokkal”, az élővilággal, helyi érdekességekkel, és környezetünk rejtettebb titkaival is. Sejtésem szerint a Jókedv sem fog távol maradni!
A mellékelt térképen láthatjátok az eddigi helyszín javaslatokat, írok róluk külön infót.

Az esemény ideje 2018. április 28. délelőtt 09-13
Jelentkezni a facebook-os esemény alatt, vagy drótpostán nálam lehet: hataragi@gmail.com , illetve a 70 427 6370-es számon.

Szeretettel várunk mindenkit!
Határ Ági

Hozzászólások