Tavaszi Szemétszüret

szemetszüret

Mielőtt elrejtenék a növények az út szélén rejtőzködő szemetet, jó lenne zsákokba gyűjteni!

Április 20 délelőtt 9 órától Biatorbágyon több helyszínen is csatlakozhatsz olyan csapathoz, melynek tagjai tenni akarnak környezetükért.

Frissítve!

Jelentősen elszemetesedett területeket gyűjtöttünk össze:

– Nyugati lakóterület, volt vasúti töltés, Karikó János szobor környéke. A sorompón túli bokros rész kedvelt sétálóhely, szeméttel szegélyezve. A bokrok alól akár húsz zsák hulladék is összegyűjthető, a közeli utcákban talált holmit is a sorompó közelébe kell szállítani.

– Madár-forrás. A parkoló melletti völgy nemcsak forrásokat rejt, hanem sárba süppedő szemetet is. Aki ezt a helyszínt választja, készüljön gumicsizmával, esetleg metszőollóval és gereblyével. A parkoló környékére és a pihenőre igazán ráférne egy kis kertészkedés.

– Gyöngyvirág utca és Kiserdő. Évek óta le van zárva az utca vége, a felhalmozódott szemétlerakatot talán most sikerül megszüntetni.

– Katalin-hegy, zajvédő fal töve. A legnagyobb lerakókat az önkormányzat már felszámolta, egy kisebb konténernyi hulladék még maradt a zajvédő fal tövében.

– Nyakas-kő környezete. A kirándulók és a szél otthagytak pár zsáknyi szemetet…

– Barackvirág utca

– Ürge-hegy, Hideg oldal-kút

Térkép

2013 Szemétszüret nagyobb térképen való megjelenítése

A Szemétszürethez zsákot és kesztyűt biztosítunk. A konténerekbe összegyűjtött anyagok lehetőleg még aznap elszállításra kerülnek.

További információk: 20/4545092

Hozzászólások